Terra

Waarom aarden.

Voelen is afdalen tot in de grond van je wezen. De verbondenheid voelen met jezelf. Doen waarvoor je op aarde bent gekomen, je talent benutten, je creativiteit durven neerzetten, werken vanuit passie, doen vanuit jezelf.

Genieten van alles wat je meemaakt, genieten van alles wat je voelt, de zon, de warmte, de kou, de regen, vriendschap, liefde, houden van. Maar durf ook verdriet, onrechtvaardigheid, gekwetst worden en het afscheid van een dierbare te omarmen. Het kan niet los van elkaar gezien worden. Verbinden kan niet zonder verbreken. Heb je een kind het leven gegeven heeft, dan heb je het ook de dood gegeven.

Weer grip krijgen op je leven. Er komen altijd situaties die jouw leven beheersen en die je niet in de hand hebt en waar je ongelukkig door wordt. Je gedachten blijven hangen bij gebeurtenissen uit het verleden. Het verleden kun je niet veranderen. Je blijft niet ongelukkig door hetgeen wat je hebt mee gemaakt maar wel door de manier waarop je er mee om gaat.

Hoe fijn zou het zijn als je hoofd niet langer wordt beheerst door al die gedachten die je niet stop kunt zetten. Hoe fijn zou het zijn als je niet meer in beslag wordt genomen door alles wat je niet meer kunt maar leert je te richten op hetgeen wat je nog wel kunt en waar je nog wel grip op hebt.

Je kunt de omstandigheden in je leven niet altijd bepalen, wel jouw keuzes, ik help je graag zodat je kunt kiezen.

Hoe kun je mooi worden als nachtvlinder als je nooit voor de dag durft te komen.