Wat kan ik voor jou doen?

Waarom ben je ziek geworden, heb je klachten gekregen, ben je overspannen geworden? Waarom blijf ik hangen in de rouwproces, verdriet of pijnlijke gebeurtenis. Het grootste verschil met de dieren in de natuur is dat wij als mensen hersenen hebben gekregen. Die zorgen ervoor dat wij alles kunnen beredeneren, analyseren en actie kunnen ondernemen. Dit heeft in onze cultuur geleid tot welvaart, materiële overvloed en een langere levensverwachting.
Maar ondanks dit voordeel zijn we ook iets kwijt geraakt, hebben we iets verloren. Het contact met ons gevoel, we kunnen niet meer voelen. Ons instinct, onze intuïtie, waarmee we weten wat goed en niet goed voor ons is. Onze ratio is bepalend geworden, onze geestelijke wilskracht is groter dan onze gevoelsmatige weerstand. We weten gevoelsmatig niet meer wat goed voor ons is. Ons lichaam, ons levenslange vervoersmiddel, wordt slecht onderhouden en verwaarloosd. Het krijgt mankementen of valt helemaal uit.

Ik ga je weer laten voelen zodat je zelf weet wat het beste voor je is en daar ook naar gaat handelen. Dat alles wat je nodig hebt om het leven te leiden wat je wil leiden is vertrouwen, zelfvertrouwen dat je altijd bij je hebt en overal mee naar toe kunt nemen.

Inmiddels heb ik al veel mensen geholpen met:

Hoe word je behandeld door mij

Ik geef je energie die stroomt naar het deel in jouw lichaam waar je deze het hardst nodig heeft. Dat hoeft dus niet altijd de plek te zijn waarvan je denkt dat je daar de meeste last van hebt, jouw lichaam heeft alle kennis en wijsheid en weet waar je het meeste baat bij hebt.

Tijdens een behandeling neem je plaats op een massagetafel of stoel. Je kunt op je gemak gaan liggen of zitten en op de achtergrond hoor je zacht de muziek.
Mijn handen zullen je aanraken, soms is dat je hoofd, je handen, je buik of een ander lichaamsdeel afhankelijk waar je last van hebt.
Soms hebben we voor- of achteraf een gesprek. Soms lijkt het nietszeggend maar kan het onverwacht allesbepalend zijn.

Na een tijdje zul je merken dat je anders op situaties gaat reageren, anders gaat denken of er minder last van zult hebben.

Soms ervaar je meteen het effect, je voelt verlichting in je lichaam en hoofd. Je voelt de pijn verminderen of je gaat meteen aan de slag met je nieuwe inzichten of ideeën. Soms liggen de nieuwe inzichten in je opgeslagen en het ontkiemt wanneer de omstandigheden het noodzakelijk maken of wanneer de situatie geschikt is voor toepassing van je nieuwe inzichten of nieuwe wegen.

Ook word af en toe gebruik gemaakt van een intuïtieve massage. Als de spanningen of emoties zich hebben vastgezet in je lichaam kan het erg weldadig aanvoelen om je lichaam hiervan te bevrijden. Even een extra geniet moment.

Kinderen maar ook volwassenen (of dieren) kan ik desgewenst middels een foto behandelen.

Dieren

Dieren zijn heel gevoelig. Ook zij kunnen niet lekker in hun vel zitten. Ze reageren op de energie die mensen uitstralen. Bij paarden, katten en honden kan ik pijnklachten verminderen en in harmonie brengen met het gezin of de eigenaar. Vaak is mijn fysieke aanwezigheid niet eens nodig. Ik kan via een foto zowel het dier als het gezin of de eigenaar behandelen.